hits

Hashtag studentliv

Du vet den delen hvor du er nødt til å lese #pensum jevnlig slik at du klarer å opprettholde en viss kontroll på hva du #studerer uten å ende opp med å ligge bak? Ja?

Nei. Det skjer ikke. I hvertfall ikke i mitt tilfelle.

Første #semester, og jeg er allerede bak pensum. Ikke fordi jeg ikke gidder å #lese (kanskje litt fordi jeg ikke gidder å lese), men jeg har virkelig mistet forståelsen av begrepet "fritid".

Min #dagsplan er hovedsakelig:

#forelesning - #jobb - hjem - dø innvendig - sove - våkne - #seminar - jobb - hjem - dø innvendig - sove - våkne - forelesning - prøve å lese - innse at første del av #kompendiet er på dansk - gi opp - dø innvendig.

Innimellom det å bevege meg fra #universitetet og #jobben og det å dø innvendig, så er det også meningen jeg skal ha et #sosialt liv.

Min ene dose av sosialt liv består av å høre på min ene #roommate snakke om hva hun har lært den dagen etterfulgt av et "okei, vi er NØDT til å vaske #leiligheten."

Ikke at det skjer.

Min andre dose er at jeg snakker med #kundene på jobb.
Jobben tar opp mye av min såkalte "fritid", men egentlig så går det fint siden jeg elsker jobben min.

Men jeez. Hva er #fritid.

Fordelen er at jeg skal ha to prøver i slutten av semesteret i #exphil og #exfac hvor hvis jeg ikke består, så blir jeg kastet ut av studiet. Jammen bra har lest så mye. Virkelig.

Det er også helt fantastisk at kompendiet begynte på dansk.

Såklart forstår jeg dansk. Når jeg leser det, så snakker jeg som en danske i hodet mitt. Jeg snakker som om jeg har en varm potet i kjeften. Hvis jeg bare klarer å komme forbi den delen og markere unødvendige setninger med neongul markeringstusj, så vil jeg til slutt komme til den norske delen hvor jeg kanskje bytter til en rosa markeringstusj. Eller grønn.

Studiet mitt er utrolig interessant, men wow om jeg er nødt til å få fingeren min ut av ræven.

Neste innlegg har en 80% sannsynlighet for å handle om det at jeg fortsatt ikke forstår dansk.

Dette lover godt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vit Litt om Litt. Vit.

Vit Litt om Litt. Vit.

23, Bergen

Studerer litteraturvitenskap og jobber i bokhandler på siden. Ble påtvunget å lage blogg. Ikke forvent noe. Jeg gjør ikke det. (Jeg kan egentlig ikke ta creds for tittelen... All æren til Ommund sine hjerneceller.)

Kategorier

Arkiv